Boek je een wandelweek(end) in Montafon bij ons dan ben je verzekerd van een volledig verzorgd verblijf op basis van jouw wensen.

Samen bepalen we hoe jouw wandelweek(end) eruit ziet. Hoeveel uren wil je lopen per dag? En wat voor soort wandelingen wil je: relaxed over de almen en genieten van uitzichten of wil je ook graag wat uitdagender lopen en bij een topkruis staan? In wat voor soort accommodatie verblijf je graag? Komen er honden mee?

Je kunt kiezen uit persoonlijke begeleiding bij de wandelingen of een combinatie zelfstandig en onder begeleiding wandelen. Loop je zelfstandig, dan krijg je van mij kaartmateriaal en een routebeschrijving met tips en wetenswaardigheden. Ga je onder mijn begeleiding op stap, dan bind je je rugzak op en hoef je niet om te kijken naar de route. Jouw vakantieverblijf wordt ook voor je geregeld, als je wilt met ontbijt of halfpension.

Dus ga eens lekker een week(end) actief op pad met vrienden of vriendinnen. Of maak van ‘date-night’ een lang weekend en ga er met z’n tweeën op uit.

Ik ben benieuwd naar jouw mail of telefoontje om vrijblijvend de mogelijkheden van jouw wandelweek(end) te bekijken.

 

Meer info of vragen over deze of andere wandelingen? Neem contact met ons op!

Mail onsBel ons