Gruäß di!

Wij zijn Bonny Neven (1978) en Danny Kauwenberg (1972), een getrouwd setje en baasjes van twee je-weet-wel-katers Sjra en Pieke genaamd en onze nieuwste aanwinst Nika, een Australian Shepherd.

Onze liefde voor de bergen en alles wat je er kunt is zo groot dat wij, na een carrière in Nederland, onze banen opzeiden en sinds oktober 2019 in Montafon – Oostenrijk wonen. Wat een goed besluit om ons hart te volgen en het avontuur aan te gaan! Het is geweldig om dagelijks die mooie bergwereld van Vorarlberg om ons heen te hebben.

Het Montafon dal is onze uitvalsbasis bij het begeleiden van onze gasten bij hun bergwandelingen. En op termijn is het de bedoeling dat wij jullie ook een eigen gastenverblijf aan kunnen bieden. Onze inspiratie daarvoor is de vrijheid en natuurbeleving die wij ervoeren toen wij in een boerenwoning (vrije vertaling: stüble) op een weiland (een alm) verbleven; vandaar onze naam Almstübli Bergerlebnis.

Bonny’s ervaring met bergwandelen is in 2004 begonnen en heeft zich sindsdien uitgebreid met stevige dagtouren, klettersteigen en meerdaagse huttentochten. “Het natuurschoon van de bergen, jezelf fysiek uitdagen en de rust en ruimte die dat in je hoofd brengt, vind ik schitterend!”

Omdat we mensen graag enthousiast maken over actief bezig zijn in de bergen en we hen daarin willen begeleiden, heeft Bonny in 2019 een opleiding tot bergwandelgids afgerond bij het Vorarlberger Bergführerverband. Vanaf voorjaar 2020 zetten we onze ervaring en enthousiasme in om mensen een fantastische bergwandelervaring in Montafon op te laten doen.

Boek je een wandeling bij ons, dan ben je verzekerd van een volledig ontzorgd verblijf. Van vakantieverblijf tot (begeleide) wandelroutes en eventuele noodhulp: alles wordt geregeld. Met passie, daadkracht en een portie humor maken we er samen een geweldige belevenis van!

We zien er naar uit van je te horen!

Bekijk welke wandelingen we aanbieden