Gruäß di!

Wij zijn Bonny Neven (1978) en Danny Kauwenberg (1972), een getrouwd setje en baasjes van je-weet-wel-kater Pieke genaamd en onze grootste haarbal Nika, een Australian Shepherd.

Onze liefde voor de bergen en alles wat je er kunt is zo groot dat wij, na een carrière in Nederland, onze banen opzeiden en sinds oktober 2019 in Oostenrijk wonen. Wat een goed besluit om ons hart te volgen en het avontuur aan te gaan! Het is geweldig om dagelijks die mooie bergwereld om ons heen te hebben.

Vanuit Montafon (Vorarlberg) zijn we gestart met het begeleiden van onze gasten bij hun bergwandelingen. Inmiddels hebben carrièrekansen ons doen verhuizen naar Karinthië (Bad Kleinkirchheim). Op termijn is het de bedoeling dat wij jullie ook een eigen gastenverblijf aan kunnen bieden. Onze inspiratie daarvoor is de vrijheid en natuurbeleving die wij ervoeren toen wij in een boerenwoning (vrije vertaling: stüble) op een weiland (een alm) verbleven; vandaar onze naam Almstübli Bergerlebnis.

Bonny’s ervaring met bergwandelen is in 2004 begonnen en heeft zich sindsdien uitgebreid met stevige dagtouren, klettersteigen en meerdaagse huttentochten. “Het natuurschoon van de bergen, jezelf fysiek uitdagen en de rust en ruimte die dat in je hoofd brengt, vind ik schitterend!”

Omdat we mensen graag enthousiast maken over actief bezig zijn in de bergen en we hen daarin willen begeleiden, heeft Bonny in 2019 een opleiding tot bergwandelgids afgerond bij het Vorarlberger Bergführerverband. Vanaf voorjaar 2020 zetten we onze ervaring en enthousiasme in om mensen een fantastische bergwandelervaring in Montafon op te laten doen.

Omdat we merken dat mensen ook heel graag zelf op pad gaan om te huttentochten, bieden we nu huttentochten aan die zelfstandig onderneemt. Wij organiseren alles voor je. Met een pakket aan informatie ga je op pad en in noodgeval ben ik beschikbaar. Met passie, daadkracht en een portie humor maken we er samen een geweldige belevenis van!

We zien er naar uit van je te horen!

Bekijk welke wandelingen we aanbieden