Winterwandelen en vooral sneeuwschoenwandelen in Montafon (Oostenrijk) is een geweldige ervaring! Je loopt door een sprookjesachtige omgeving en wordt betoverd door het geglinster van de sneeuw in de zon. Geen harde muziek of skiërs die om je heen suizen: ver weg van de pistes is het enige wat je hoort je ademhaling en het gekraak van de sneeuw onder je schoenen. Hilariteit verzekerd tijdens een ouderwets sneeuwballengevecht of als je van een besneeuwde helling afrent!

Of zie jij een huttentocht in de winter ook wel zitten? In ons aanbod hebben we een ‘klassieke huttentocht’ waarbij we van hut naar hut lopen in het mooie Gauertal en 1 huttentocht waarbij we vanuit een vaste standplek vertrekken. En wat voor een standplek: een prachtig authentiek oud boerenhuis in het Gargellnertal.

Winterwandelen en sneeuwschoenwandelen met Almstübli Bergerlebnis brengt je ons inmiddels beproefde recept van „ontspanning door inspanning met fijne gesprekken in de betoverende omgeving van Montafon Oostenrijk“. Bekijk dus snel ons aanbod!